קרדיט: המתכון של מיטל
- לעיסה מתקדמת | צמחוני | ללא בוטנים | 7 חודשים + | מרקם פרורי | פחמימה | טבעוני | ללא ביצים | ללא דגים | 8 חודשים + | מאפים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
הכנה ביתית תחסוך את חומרי השימור ותאפשר לשלוט בכמות הסוכר שבמנה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
שעה וחצי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
פרורי | יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-10 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
חצי קילו קמח מלא
כף וחצי סוכר
חצי כף מלח
כף שמרים יבשים
1/4 כוס שמן
2 כוסות מים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים קמח עם סוכר. מוסיפים שמרים ומערבבים.
מוסיפים מלח שמן ומים בהדרגה ולשים את הבצק ( מומלץ בלישה חשמלית). הבצק אמור להיות דביק.
מתפיחים חצי שעה.
יוצרים 10 עיגולים ומתפיחים שוב חצי שעה .
אופים ב180 מעלות 20 דקות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו