קרדיט: המתכון של מיטל

הטיפ של עדי רסולי

הכנה ביתית תחסוך את חומרי השימור ותאפשר לשלוט בכמות הסוכר שבמנה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

שעה וחצי

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פרורי | יציב

זמן בישול

שעה וחצי

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פרורי | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-10 יחידות

חצי קילו קמח מלא
כף וחצי סוכר
חצי כף מלח
כף שמרים יבשים
1/4 כוס שמן
2 כוסות מים

אופן ההכנה

מערבבים קמח עם סוכר. מוסיפים שמרים ומערבבים.
מוסיפים מלח שמן ומים בהדרגה ולשים את הבצק ( מומלץ בלישה חשמלית). הבצק אמור להיות דביק.
מתפיחים חצי שעה.
יוצרים 10 עיגולים ומתפיחים שוב חצי שעה .
אופים ב180 מעלות 20 דקות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.