פנקייק יוגורט ושקדיה - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: המתכון של קרינה

הטיפ של עדי רסולי

פנקייקים או שלוליות מכילים מקורות רבים ומוגדרים כמזון "צפוף תזונתית" כך שיש בו מגוון רחב של רכיבים : חלבון, פחמימה ובמקרים מסוימים גם ירק או פרי. היעזרו במתכונים אלו כדי לגוון את התפריט אבל אל תשכחו לגוון גם אותם, במרקמים שונים ע"י תוספות כמו פרי מגורד או ממרח שתמרחו מעל המנה המוכנה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

סה"כ כ 15 ד'

אלרגניים

ביצה|חלב|גלוטן|שקד

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

סה"כ כ 15 ד'

אלרגניים

ביצה|חלב|גלוטן|שקד

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-9 יחידות קטנות

1 יוגורט יווני 7% (או 3/4 גביע שמנת חמוצה 15%)
1 ביצה
3 כפות קמח תופח
2 כפיות שקדיה
2 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה

מערבבים יחד את כל המרכיבים פרט לקמח.
מוסיפים את הקמח בסוף עד שנבלע בתערובת.
מטגנים על אש קטנה במחבת שיש ללא שמן.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.