קרדיט: מריה
- צמחוני | ללא בוטנים | חלבון | לעיסה מתקדמת | פנקייק, לביבות וקציצות | 7 חודשים + | פחמימה | שומן | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא שומשום | מרקם יציב | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
להכנה בתנור, יש לחמם מראש ל 180 מעלות, לשמן נייר אפיה ולאפות כ10 דקות מכל צד.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 דקות
אלרגניים
גלוטן | חלב | ביצים
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ10 יחידות
- 3 קישואים
- 2 שיני שום כתושות
- 3 ביצים
- בולגרית
- 3 כפות קמח
- מעט מלח, פלפל
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: להכנה בתנור - מחממים תנור ל 180 מעלות
מגרדים את הקישואים בפומפיה וסוחטים היטב מהנוזלים. מוסיפים שום, ביצים, בולגרית, קמח, מלח ופלפל.
מערבבים היטב ומטגנים במחבת עם מעט שמן משני הצדדים, עד שמשחים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו