קרדיט: מריה
- חלבון | לעיסה מתקדמת | צמחוני | ללא בוטנים | 7 חודשים + | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | 8 חודשים + | שומן | ללא דגים | מרקם מעורב | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

להכנה בתנור, יש לחמם מראש ל 180 מעלות, לשמן נייר אפיה ולאפות כ10 דקות מכל צד.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 40 דקות

אלרגניים
גלוטן | חלב | ביצים

מיומנות
לעיסה מתקדמת

מרקם
מעורב יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ10 יחידות

- 3 קישואים
- 2 שיני שום כתושות
- 3 ביצים
- בולגרית
- 3 כפות קמח
- מעט מלח, פלפל

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: להכנה בתנור - מחממים תנור ל 180 מעלות

מגרדים את הקישואים בפומפיה וסוחטים היטב מהנוזלים. מוסיפים שום, ביצים, בולגרית, קמח, מלח ופלפל.
מערבבים היטב ומטגנים במחבת עם מעט שמן משני הצדדים, עד שמשחים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו