קרדיט: ענת
- חלבון | צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | 7 חודשים + | פחמימה | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | מרקם מעורב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | מרקם יציב | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
מנה מלאה בביס. כדאי להגיש לצד ירק טרי, כדי לספק מקור לויטמין C.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
אלרגניים
ביצים | גלוטן | חלב
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
אלרגניים
ביצים | גלוטן | חלב
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, כ12 יחידות
- 2 קישואים
- 1 בצל
- 1 שן שום קטנה
- 2 ביצים
- 1/2 חבילה גבינת חמד
- קמח תופח (*לפי הכמות הרצויה)
- אני לא הוספתי מלח כי לדעתי הגבינה ממליחה מספיק (לילדים)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
מגרדים קישואים, בצל שום וגבינת חמד בפומפיה דקה.
מוסיפים ביצים
קמח לפי המרקם הרצוי (עד שהתערובת נהיית סמיכה ומוצקה יחסית) ככל שיהיה יותר קמח זה יצא יותר דחוס ו"לחמנייתי"
שמים כף מהתערובת בכל שקע בתבנית שקעים.
ואופים בתנור חם שחומם מראש, עד שמשחים (די מהר)
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו