מאפינס קישואים – מתכון אנונימי
מספר מנות/יחידות:
כ-12 יחידות
מרכיבים:
- 2 קישואים
- 1 בצל
- 2 ביצים
- 1 כוס קמח תופח
- 1/3 כוס שמן (ניתן להשתמש בחצי מהכמות בשמן זית ובחצי הנוסף בשמן קנולה)
- 1/4 כוס מים קרירים
- מעט גבינה צהובה מגוררת
- פלפל, אבקת שום ומעט מלח
הוראות ההכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
במעבד מזון טונחים את הקישואים והבצל, וסוחטים מהנוזלים. מעבירים לקערה.
מוסיפים ביצים, קמח, שמן, מים ,גבינה צהובה ותבלינים, ומערבבים היטב.
משמנים תבנית מאפינס (ניתן עם ספריי שמן) ויוצקים את התערובת לשקעים.
אופים כ25 דקות עד להזהבה.
הטיפ של עדי רסולי