קרדיט: מתכון שעבר איתנו דירה, אם את שיתפת אותו כיתבי לי

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-12 יחידות

2 קישואים
1 בצל
2 ביצים
1 כוס קמח תופח
1/3 כוס שמן (ניתן להשתמש בחצי מהכמות בשמן זית ובחצי הנוסף בשמן קנולה)
1/4 כוס מים קרירים
מעט גבינה צהובה מגוררת
פלפל, אבקת שום ומעט מלח

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות.

במעבד מזון טוחנים את הקישואים והבצל, וסוחטים מהנוזלים. מעבירים לקערה.
מוסיפים ביצים, קמח, שמן, מים ,גבינה צהובה ותבלינים, ומערבבים היטב.
משמנים תבנית מאפינס (ניתן עם ספריי שמן) ויוצקים את התערובת לשקעים.
אופים כ25 דקות עד להזהבה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.