קרדיט: עדי רסולי
- רך | צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה בינונית | פחמימה | טבעוני | ללא ביצים | ללא דגים | 8 חודשים + | מאפים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | ללא גלוטן | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
חלון ההזדמנויות ליצירת מגוון תזונתי, רחב ביותר עד גיל שנתיים. גוונו ככל שתוכלו את הארוחות הביתיות, שינוי צורת ההגשה והצבעים יאפשר לילדים התנסויות רבות ומזינות. הבטטה יכולה להחליף את מקור הפחמימה בארוחה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
דקות
אלרגניים
ללא
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כמה מנות שתרצו :)
• בטטה גדולה
• נייר אפייה לשימוש בטוסטר
• קורט מלח
• 1-2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
שוטפים וקולפים את הבטטה, פורסים לפרוסות בעובי של חצי סנטימטר.
מניחים נייר אפיה בתוך הטוסטר (הכוונה לטוסטר "מועך" כזה של טוסטים) ומשמנים את הנייר.
פורסים את טבעות הבטטה ובוזקים מעט מלח, מברישים בשמן זית את חלקם העליון.
צולים בטוסטר כ 15-20 דקות ומארגנים בצלחת "ככריך" בתמונה תוכלו לראות כריך עם "חביתה מועשרת"
אולי יעניין אותך
החנות שלנו