מחולל
מאכלים

אגוזים

עשיר

סיבים, חומצות שומן

פוטנציאל אלרגני

שכיחות גבוהה

חשיפה

מזון מתקדם (אלרגני)

עוד על הפריט

אגוזים הם מקור מצוין לחומצות שומן איכותיות. על מנת לשמר את היתרונות כדאי לשמור על האגוז בטמפרטורת החדר או לרכוש ממרחים שעברו תהליכי "כבישה קרה".
כל האגוזים הם בפוטנציאל אלרגני גבוה, ועל כן נחשוף אליהם רק לאחר חוויות יציבות ובטוחות עם מזונות שאינם אלרגנים.

מזונות 'בסיס' ניתן לשלב ממש בתחילת הדרך
מזונות 'מתקדמים' נשלב לאחר הבסיסיים כאשר העיכול נינוח או לאחר התקדמות במיומנות לעיסה.
מזון 'אלרגני' אני ממליצה לשלב לאחר יצירת חווית אכילה נעימה עם מספר מזונות בסיסיים.

חפש עוד מאכלים

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.