מחולל
מאכלים

אגס

עשיר

ויטמין C

פוטנציאל אלרגני

שכיחות נמוכה

חשיפה

מזון בסיסי

עוד על הפריט

פרי נפוץ בארץ הזמין ברוב עונות השנה, יכול להגיע במרקם קשה עד רך מאוד כתלות בזמן ובמידת הבשלות שלו. האגס עשיר מאוד בסיבים תזונתיים, וכן בויטמין C, ובנוגדי חמצון. אם נרצה לשמר את תכולת הויטמין C – נגיש אותו טרי, אבל אפשר גם לבשל או לאדות ולהגיש אותו במרקם רך. פירות מאודים קלים יותר לעיכול ולשלב ביסוס מיומנות הלעיסה. אם תרצו להעשיר את המנה המאודה בויטמין c, הוסיפו גם פרי טרי כמו מיץ מתפוז סחוט או חתיכת בננה רכה.

מזונות 'בסיס' ניתן לשלב ממש בתחילת הדרך
מזונות 'מתקדמים' נשלב לאחר הבסיסיים כאשר העיכול נינוח או לאחר התקדמות במיומנות לעיסה.
מזון 'אלרגני' אני ממליצה לשלב לאחר יצירת חווית אכילה נעימה עם מספר מזונות בסיסיים.

חפש עוד מאכלים

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.