מחולל
מאכלים

ארטישוק ירושלמי

עשיר

עשיר בB1 אשלגן מגנזיום

פוטנציאל אלרגני

שכיחות נמוכה

חשיפה

מזונות מתקדמים (עיכול)

עוד על הפריט

שורש עונתי ובעל מרקם הדומה לתערבות של תפוח אדמה ודלעת. טעמו דומיננטי והוא משולב גם בבישול מסורתי וגם במטבחים מודרנים את השורש תוכלו לשלב כחלק ממנת ירקות או מרק רק שימו לב שהוא עלול להיות מעט קשה לעיכול ולעורר גזים.

מזונות 'בסיס' ניתן לשלב ממש בתחילת הדרך
מזונות 'מתקדמים' נשלב לאחר הבסיסיים כאשר העיכול נינוח או לאחר התקדמות במיומנות לעיסה.
מזון 'אלרגני' אני ממליצה לשלב לאחר יצירת חווית אכילה נעימה עם מספר מזונות בסיסיים.

חפש עוד מאכלים

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.