מחולל
מאכלים

בננה

עשיר

אשלגן, מגנזיום

פוטנציאל אלרגני

שכיחות נמוכה

חשיפה

מזון בסיסי

עוד על הפריט

בננה היא פרי מצוין להתחלה. כמחית אין שום בעיה להגיש אותה אולם כאשר רוצים להגיש לא טחונה, נדרשת מיומנות לעיסה די פשוטה. שימו לב לצורות ההגשה שיאפשרו ויסות של תהליך הלעיסה וימנעו "דחיסה" של ביס או חתיכה גדולים מידי. אכילת בננה יכולה לעיתים להתבטא ביציאה עם חוטים שחורים. ברוב המקרים לא מדובר בבעיה ואין צורך להימנע. מצד שני, תמיד יש לעדכן רופא בתגובות חריגות.
התמונה מציגה כמובן את סדר החשיפה ביחס ליכולות מוטוריות ולעיסה.

מזונות 'בסיס' ניתן לשלב ממש בתחילת הדרך
מזונות 'מתקדמים' נשלב לאחר הבסיסיים כאשר העיכול נינוח או לאחר התקדמות במיומנות לעיסה.
מזון 'אלרגני' אני ממליצה לשלב לאחר יצירת חווית אכילה נעימה עם מספר מזונות בסיסיים.

חפש עוד מאכלים

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.