גבינה צהובה | גבינות קשות | המתכוניה | עדי רסולי

מחולל
מאכלים

גבינה צהובה | גבינות קשות

עשיר

שומן . סידן . חלבון

פוטנציאל אלרגני

שכיחות גבוהה

חשיפה

מזונות מתקדמים (מיומנות)

עוד על הפריט

גבינות קשות שכיחות לאכילה בשולחן המשפחתי. עם התקרבותם של הילידם לשולחן סביר שיביעו עניין גם במזון מסוג זה. קודם להתעניינות מצידם אין צורך ליצור הצעה יזומה, היות וגבינות קשות עשירות מאוד בנתרן ושומן רווי. אם אתם משלבים את זה בתפריט התינוק שימו לב להגשה במרקם מתאים ליכולת הלעיסה. משלוב כחלק ממנה, או מגורד בתחילה. ובהמשך כשהלעיסה בטוחה, תוכלו להגיש רצועה של גבינה.

מזונות 'בסיס' ניתן לשלב ממש בתחילת הדרך
מזונות 'מתקדמים' נשלב לאחר הבסיסיים כאשר העיכול נינוח או לאחר התקדמות במיומנות לעיסה.
מזון 'אלרגני' אני ממליצה לשלב לאחר יצירת חווית אכילה נעימה עם מספר מזונות בסיסיים.

חפש עוד מאכלים

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.