מחולל
מאכלים

חיטה/ קמח

עשיר

אנרגיה, פחמימה

פוטנציאל אלרגני

שכיחות נמוכה

חשיפה

תלוי אופן הגשה

עוד על הפריט

דגן נפוץ מאוד בישראל, שמשמש להכנת מוצרים רבים ומגוונים- החל מדגנים מלאים כמו בורגול, פריקה (חיטה ירוקה), סולת, לחמים ומאפים שונים, קרקרים, חטיפים ועוד.
המוצרים השונים שונים ביניהם בערכים התזונתיים המושפעים מזן החיטה, מאופן העיבוד, רמת העיבוד וכן הלאה.

מזונות 'בסיס' ניתן לשלב ממש בתחילת הדרך
מזונות 'מתקדמים' נשלב לאחר הבסיסיים כאשר העיכול נינוח או לאחר התקדמות במיומנות לעיסה.
מזון 'אלרגני' אני ממליצה לשלב לאחר יצירת חווית אכילה נעימה עם מספר מזונות בסיסיים.

חפש עוד מאכלים

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.