טופו (סויה)
עשיר
סידן
פוטנציאל אלרגני
שכיחות גבוהה (סויה)
חשיפה
לאחר מזונות בסיסיים (אלרגני)
עוד על הפריט
טופו הוא מוצר המבוסס על סויה ברמת עיבוד נמוכה יחסית, הוא מקור טוב לחלבון מן הצומח, וכן מכיל סידן, אשלגן מגנזיום ואפילו ברזל בכמות נאה.
המרקם של הטופו נוח להגשה כמו שהוא! רק חיתכו בצורה הנכונה. אין הכרח לבשל אותו לפני ההגשה.
אם אתם מגישים מחיות תוכלו לשלב את הטופו בכמות של כ – 1/5 חבילה רגילה, כמקור לחלבון במנה.
כאשר משלבים ילדים במטבח, להכנה משותפת, אני אוהבת להציג להם טופו בתור אחד החומרים הראשונים. הוא יציב ונוח ללמידה של חיתוך או קילוף.