לחם
עשיר
ויטמיני B, אנרגיה
פוטנציאל אלרגני
משתנה
חשיפה
מזון מתקדם (הרכב)
עוד על הפריט
לחם קלוי הוא הצורה היותר נוחה וקלה לאימון הלעיסה, בהשוואה ללחם טרי שעשוי להתגבש לכדי כדור בצק ולהיות קשה להתארגנות.
ככל שמאכל קשה יותר כך התחושה שלו בפה ברורה יותר.
לחם, הופך להיות בהמשך החיים בסיס משמעותי בארוחות- בתחילה נשלב בהדרגה ואני ממליצה לשלב לחם מלא. דגנים מלאים קשים יותר לעיכול מחד אך חשוב לחשוף דווקא אליהם על מנת ליצור חשיפה בריאה.