מחולל
מאכלים

סילאן/ דבש תמרים

עשיר

סוכר

פוטנציאל אלרגני

שכיחות נמוכה

חשיפה

מתקדם (סוכר מוסף)

עוד על הפריט

סילאן טבעי מופק מ 100 אחוז תמרים ללא סוכר מוסף. יחד עם זאת, הוא בעצמו סוכר ולכן ההמלצה היא לדחות את הוספתו לתפריט ככל שניתן. תינוקות וילדים מערביים צורכים כמיות גבוהות מהמומלץ של סוכר. סילאן אינו מסכן את התינוק מבחינת אלרגיה או קלוסטרידיום (כמו דבש) אך בשל מתיקותו ותכולת הסוכר (אמנם טבעי, אבל סוכר) עכבו את שילובו.

מזונות 'בסיס' ניתן לשלב ממש בתחילת הדרך
מזונות 'מתקדמים' נשלב לאחר הבסיסיים כאשר העיכול נינוח או לאחר התקדמות במיומנות לעיסה.
מזון 'אלרגני' אני ממליצה לשלב לאחר יצירת חווית אכילה נעימה עם מספר מזונות בסיסיים.

חפש עוד מאכלים

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.