מחולל
מאכלים

עוף | קציצות עוף

עשיר

חלבון

פוטנציאל אלרגני

שכיחות נמוכה

חשיפה

מזונות מתקדמים (אחרי בסיס)

עוד על הפריט

עוף הוא מקור הבשר הנצרך ביותר במשפחות ישראליות. תוכלו לשלב אותו לאחר גיל 6 חודשים ושילוב של פירות וירקות בתפריט. אופן הבישול ישפיע על נוחות וקלות הלעיסה. בישול בנוזל יאפשר מרקם קל ללעיסה. אפייה או טיגון יצרו מרקם נוקשה מבחוץ שיצריך פעולות לעיסה מיומנות יותר.
קציצות תוכלו לשלב בקלות כבר בתוך מנה מעוכה או להגיש קציצה שהיא ארוכה ותיה נוחה לאחיזה.

מזונות 'בסיס' ניתן לשלב ממש בתחילת הדרך
מזונות 'מתקדמים' נשלב לאחר הבסיסיים כאשר העיכול נינוח או לאחר התקדמות במיומנות לעיסה.
מזון 'אלרגני' אני ממליצה לשלב לאחר יצירת חווית אכילה נעימה עם מספר מזונות בסיסיים.

חפש עוד מאכלים

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.