מחולל
מאכלים

עשבי תיבול

עשיר

ויטמין K, ברזל ומגנזיום

פוטנציאל אלרגני

שכיחות נמוכה

חשיפה

מתקדם

עוד על הפריט

עשבי תיבול הם מזון "על" של ממש, עשירים בוויטמינים ,מינרלים, סיבים ונוגדי חמצון.
הם מספקים כמות גדולה של ויטמין K, ברזל ומגנזיום, וכן ויטמינים מקבוצת B.
מומלץ לשלבם בצורות שונות- טריים או מבושלים בארוחות.
אכילה של עשבים טריים מצריכה יעילות של פעולות הלשון, התחילו במבושלים בתוך מנות או כחלק מחביתה של ירקות.

מזונות 'בסיס' ניתן לשלב ממש בתחילת הדרך
מזונות 'מתקדמים' נשלב לאחר הבסיסיים כאשר העיכול נינוח או לאחר התקדמות במיומנות לעיסה.
מזון 'אלרגני' אני ממליצה לשלב לאחר יצירת חווית אכילה נעימה עם מספר מזונות בסיסיים.

חפש עוד מאכלים

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.