מחולל
מאכלים

פלפל אדום| גמבה

עשיר

ויטמין c

פוטנציאל אלרגני

שכיחות נמוכה

חשיפה

מתקדם (עיכול, מרקם)

עוד על הפריט

פלפל,בכל צבע, עשיר בויטמין c. המרקם של המזון הטרי מצריך לעיסה יעילה ועד להגעה אליה יתכן ונראה לעיסה ויריקה. אני ממליצה להתחיל בפלפל קלוי, בלי קליפה ורק אחרי כן לעבור למרקם הטרי של הירק. כאשר אין שייניים פלפל מיני או רצועה של גמבה יכולה לשמש כמו כפית. עם בקיעת השינים והיכולת לחתוך את הירק, זה השלב להזר מביסים לא מכוונים או מאכילה לא בשלה ואז יש להגיש בקוביות. במחית תוכלו לשלב כבר משלבים ראשונים, אך לאחר שבדקת כי העיכול נינוח מירקות יותר פשוטים. 

מזונות 'בסיס' ניתן לשלב ממש בתחילת הדרך
מזונות 'מתקדמים' נשלב לאחר הבסיסיים כאשר העיכול נינוח או לאחר התקדמות במיומנות לעיסה.
מזון 'אלרגני' אני ממליצה לשלב לאחר יצירת חווית אכילה נעימה עם מספר מזונות בסיסיים.

חפש עוד מאכלים

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.