שזיף | המתכוניה | עדי רסולי

מחולל
מאכלים

שזיף

עשיר

ויטמין C, נוגדי חמצון

פוטנציאל אלרגני

שכיחות נמוכה

חשיפה

פרי בסיסי

עוד על הפריט

השזיף הוא פרי מתוק בדרך כלל עם קליפה דקיקה המאפשרת לימוד לעיסה. בכל פרי או מאכל שיש בו "שתי שכבות" שונות של מרקם, תוכלו לראות את מיומנות הלעיסה בפעולה. כאן אני מציעה לתת חתיכה גדולה ורכה, כי כבר ביד תראו שחלק ממנה ימעך ויימרח, ומה שנמעך ביד מעיד גם על קלות הלעיסה במידה כזו או אחרת.

מזונות 'בסיס' ניתן לשלב ממש בתחילת הדרך
מזונות 'מתקדמים' נשלב לאחר הבסיסיים כאשר העיכול נינוח או לאחר התקדמות במיומנות לעיסה.
מזון 'אלרגני' אני ממליצה לשלב לאחר יצירת חווית אכילה נעימה עם מספר מזונות בסיסיים.

חפש עוד מאכלים

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.