מחולל
מאכלים

שמן קוקוס

עשיר

חומצות שומן רוויות

פוטנציאל אלרגני

שכיחות נמוכה

חשיפה

מזונות מתקדמים

עוד על הפריט

שמן הקוקוס נכנס בסערה לבטבחי שנות ה 2000. הוא משתלב רבות במטבחים טבעוניים בזכות היתרון שהוא מספק לאפיה ללא חמאה. אותו יתרון קשור בהרכב חומצות השומן הרוויות שבו. ההמלצה לכלל האוכלוסיה השימוש בשמנים עם אחוז שומן רווי נמוך, על כן שמן הקוקוס כול להשתלב במידה בתפריט, גם שלנו וגם של התינוק, אך לא כשומן מרכזי או בלעדי.

מזונות 'בסיס' ניתן לשלב ממש בתחילת הדרך
מזונות 'מתקדמים' נשלב לאחר הבסיסיים כאשר העיכול נינוח או לאחר התקדמות במיומנות לעיסה.
מזון 'אלרגני' אני ממליצה לשלב לאחר יצירת חווית אכילה נעימה עם מספר מזונות בסיסיים.

חפש עוד מאכלים

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.