קרדיט: אדיס
- רך | ללא בוטנים | צמחוני | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | מאפים | 8 חודשים + | ללא דגים | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | ארוחות קלות | 10 חודשים + | 11 חודשים + | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
ברור לכולם שזה הלהיט הבא נכון? אחרי שלוליות הגבינה המפורסמות, האפויות הן הלהיט הבא! תוכלו להתייחס אליהן כלחמנייה ולמרוח בתוכן שכבת טחינה או ממרח בוטנים 100%.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 15 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה | קמח
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 3 כפות קמח תופח
- 3 כפות גבינה לבנה
- 2 ביצים
- חצי כפית סילאן
- חצי כפית טחינה
- אפסרק אחד מגורד
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחמממים את התנור ל 180 מעלות.
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצקים לתבנית שקעים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים כ10 – 14 דקות או עד שמשחים.
בתיאבון.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו