קרדיט: אדיס
- רך | ללא בוטנים | צמחוני | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | ללא דגים | מאפים | 8 חודשים + | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ארוחות קלות | 10 חודשים + | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
ברור לכולם שזה הלהיט הבא נכון? אחרי שלוליות הגבינה המפורסמות, האפויות הן הלהיט הבא! תוכלו להתייחס אליהן כלחמנייה ולמרוח בתוכן שכבת טחינה או ממרח בוטנים 100%.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 15 דקות
אלרגניים
ביצה | קמח
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים
- 3 כפות קמח תופח
- 3 כפות גבינה לבנה
- 2 ביצים
- חצי כפית סילאן
- חצי כפית טחינה
- אפסרק אחד מגורד
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחמממים את התנור ל 180 מעלות.
מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצקים לתבנית שקעים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים כ10 – 14 דקות או עד שמשחים.
בתיאבון.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו