קרדיט: ענת
- ללא בוטנים | צמחוני | מרקים | ללא ביצים | 7 חודשים + | פחמימה | טבעוני | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | ללא מוצרי חלב | מציצה וגריפה | 9 חודשים + | 10 חודשים + | 11 חודשים + | ללא גלוטן | 12 חודשים + | מרקם טחון
הטיפ של עדי רסולי
סלק ישנה את הטעם והצבע. תוכלו לגוון איתו מנו מוכרות או ליצור כאלו חדשות. בגלל ההתעסקות שהוא מצריך והצבע הוא משאיר יש מי שלא ממש מגיש סלק. אם אתם כאלו, מוזמנים לקנות את הסלק הארוז בואקום.הוא מוכן לאכילה ולא יאפשר לכם תרוצים.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 דקות כולל בישול
אלרגניים
שקשים
מיומנות
מציצה וגריפה
מרקם
טחון
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: מנה אחת
- סלק קטן-בינוני
- 1 בננה
- 1 אגס
- כפית שקדייה
- וכף שיבולת שועל
אופן ההכנה
מבשלים את הסלק.
טוחנים הכל יחד למרקם הרצוי.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו