קרדיט: אור
הטיפ של עדי רסולי
מאפינס מבסיס המתכון הידוע – של שלוליות גבינה. הכנה משתנה של אותה הבלילה מיצרת חשיפה למרקמים שונים וצורות הגשה. במקרה הזה מאפינס שיש לו "קרום" יותר קשה מפנקייק יצריך מיומנות טיפה יותר מאתגרת וחשובה.
את המתכון הזה אפשר הפקיא בקלות ולהפשיר ערב קודם במקרר לאכילה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 20 ד' הכנה
אלרגניים
חלב | ביצה | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ6 יחידות
2 כפות קוואקר
כף קמח תופח
3 כפות גבינה לבנה
1 ביצה
1/2 כוס מחית של פרי מרוסק כלשהו
פירות יער קפואים (ניתון לוותר)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצקים לתבנית שקעים.
אופים בתנור כרבע שעה עד שמשחים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו