מחולל
מאכלים

טחינה

עשיר

סידן, ברזל

פוטנציאל אלרגני

שכיחות גבוהה

חשיפה

מזון מתקדם (אלרגני)

עוד על הפריט

טחינה- הכי טעים, הכי ישראלי! אפשר לשלב כחלק ממנה או כמנה בפני עצמה, במאפים היא יכולה להחליף ביצה.
שימו לב כי טחינה, שמקורה בשומשום היא מזון אלרגני. תגובה אלרגית יכולה להופיע גם כמה שעות אחרי האכילה. בעת הגשת מזון עם פוטנציאל אלרגני, ארצה לחשוף לאותו אלרגן באותו היום, ולחזור על החשיפה לפחות 3 ימים (לאו דווקא ברצף). עוד על ארלגיות קראו כאן.

מזונות 'בסיס' ניתן לשלב ממש בתחילת הדרך
מזונות 'מתקדמים' נשלב לאחר הבסיסיים כאשר העיכול נינוח או לאחר התקדמות במיומנות לעיסה.
מזון 'אלרגני' אני ממליצה לשלב לאחר יצירת חווית אכילה נעימה עם מספר מזונות בסיסיים.

חפש עוד מאכלים

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.