מחולל
מאכלים

שקדים

עשיר

שומן, סידן, מגנזיום

פוטנציאל אלרגני

שכיחות גבוהה

חשיפה

מזון מתקדם

עוד על הפריט


מקור לשומן מהצומח, סידן, מגנזיום, אבץ ואשלגן. מכיל גם כמות נאה של חלבון וסיבים תזונתיים (אם מדובר בשקד עם קליפה). ממרח השקדים יכול לגוון את מקור השומנים. ההמלצה היא לשלב מקור שומן בכל ארוחה ולגוון בין המקורות השונים.
שקדים עלולים לעורר תגובה אלרגית ועל כן יש לחשוף לכמות קטנה וחשיפות חוזרות. מזונות אלרגנים אני ממליצה לחשוף אחרי ירקות ופירות בסיסיים.
עוד על אלרגיה קראו כאן.

מזונות 'בסיס' ניתן לשלב ממש בתחילת הדרך
מזונות 'מתקדמים' נשלב לאחר הבסיסיים כאשר העיכול נינוח או לאחר התקדמות במיומנות לעיסה.
מזון 'אלרגני' אני ממליצה לשלב לאחר יצירת חווית אכילה נעימה עם מספר מזונות בסיסיים.

חפש עוד מאכלים

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.