הטיפ של עדי רסולי

אפשר להקפיא ! אין סיבה להכין כל יום אוכל טרי, הפשירו במקרר וחממו על מחבת משומנת קלות.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

שומשום | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה | יציב

זמן בישול

אלרגניים

שומשום | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ16 קציצות קטנות

כוס של קינואה מבושלת (הוראות בישול במתכון,  למי שצריך)
2 כפות עדשים ירוקות (לפני השרייה) שאותם משרים בכוס מים לשעה
חופן עשבי תיבול (פטרוזיליה/עליי סלרי)
2 גזרים בינוניים
2 כפות טחינה גולמית
2 כפות שמן זית לתערובת
1 בצל גדול
1 -2 כפות שמן זית לטיגון הבצל
2 כפיות כמון , 1 כפית פפריקה מתוקה, קורט פלפל שחור קורט מלח

אופן ההכנה

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.