קרדיט: מעיין
- חלבון | לעיסה מתקדמת | צמחוני | ללא בוטנים | פחמימה | שומן | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
תוכלו להתייחס למנה בתפקיד "הלחם בארוחה" . מאפינס עשיר יותר בהשוואה ללחם וגם עליו תוכלו למרוח ממרח ולהעשיר את הטעמים והמנה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד' אפיה | 10 ד' הכנה
אלרגניים
ביצה | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות, תבנית מאפינס
- בטטה גדולה/2 קטנות
- בצל
- 2 ביצים
- כוס קמח תופח
- 1/4 כוס שמן
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
מגרדים את הבטטה והבצל בפומפיה.
מערבבים יחד עם ביצים, קמח, שמן, מלח ופלפל.
מעבירים לתבנית שקעים משומנת ואופים בתנור כחצי שעה
אולי יעניין אותך
החנות שלנו