קרדיט: ענת

הטיפ של עדי רסולי

את המתכון הזה תוכלו להכין משאריות של פסטה שעמדה במקרר, או להכין פסטה במיוחד בשבילו. לאורך השבוע אני משתדלת לגוון את צורות ההגשה – ואם תסתכלו על המרכיבים, יכול להיות שהגשתם אותם אתמול בארוחה – אבל בצורת הגשה שונה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה |גלוטן |חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה |גלוטן |חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס

  • 2 ביצים
  • 1 קוטג׳
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • 3 כפות פסטה קטנה מבושלת
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • מעט אורגנו
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

בקערה מערבבים יחד היטב את כל המרכיבים.
יוצקים לתבניות מאפינס. ואופים בתנור שחומם מראש כ-20 – 25 דקות.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.