קרדיט: ענת
- לעיסה מתקדמת | חלבון | צמחוני | ללא בוטנים | פחמימה | ללא דגים | 8 חודשים + | מאפים | מרקם מעורב | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
את המתכון הזה תוכלו להכין משאריות של פסטה שעמדה במקרר, או להכין פסטה במיוחד בשבילו. לאורך השבוע אני משתדלת לגוון את צורות ההגשה – ואם תסתכלו על המרכיבים, יכול להיות שהגשתם אותם אתמול בארוחה – אבל בצורת הגשה שונה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
אלרגניים
ביצה |גלוטן |חלב
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס
- 2 ביצים
- 1 קוטג׳
- 1/3 כוס שמן
- 1/2 כוס קמח תופח
- 3 כפות פסטה קטנה מבושלת
- 3 כפות רסק עגבניות
- מעט אורגנו
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
בקערה מערבבים יחד היטב את כל המרכיבים.
יוצקים לתבניות מאפינס. ואופים בתנור שחומם מראש כ-20 – 25 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו