קרדיט: המתכון של אלה

הטיפ של עדי רסולי

קציצות תוכלו להקפיא בקלות. אני תמיד ממליצה להקפיא במנות קטנות, כאלו שיאפשרו לכם להפשיר את המנה הרצויה. הפשרה בטוחה תעשה על ידי העברת המזון הקפוא למקרר ערב לפני האכילה. בתאבון!

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

הכנה ובישל כשעה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית-מתקדמת

מרקם

מעורב-קשה

זמן בישול

הכנה ובישל כשעה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית-מתקדמת

מרקם

מעורב-קשה

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-15 -20 יחידות

לקציצות:
1/2 קילו שווארמה עוף טחון ( יעבוד גם עם עוף טחון או הודו טחון)
1 ביצה
רבע כוס פירורי לחם+ כף גדושה
חופן פטרוזיליה ושמיר קצוצים
1 בצל  מגורד
שום כתוש
מלח פלפל

לרוטב:
2 כוסות מים
2 שיני שום פרוסות
400 גרם עגבניות מרוסקות
רסק עגבניות קטן
2 כפות שמן זית
קורט סוכר
מלח פלפל, פפריקה מתוקה ואורגנו לפי הטעם

אופן ההכנה

לקציצות-
מערבבים היטב את כל המרכיבים ומשהים במקרר לחצי שעה.

לרוטב-
שמים את כל המרכיבים של הרוטב בסיר נמוך ורחב, ומרתיחים. עושים קציצות וזורקים לרוטב.
אחרי שהסיר מלא מבשלים עוד 30- 40 דקות על אש בינונית חזקה (מדי פעם לנענע את הסיר כדי שהקציצות יתהפכו להם ברוטב).
בתאבון 🙂

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.