קרדיט: המתכון של מורן

הטיפ של עדי רסולי

כדי להכין בסיר אחד, התחילו בהכנת הבשר עד לצלייה ראשונית שלו (כ 10 דקות), הוסיפו את הפתיתים הרסק והתבלינים, הוסיפו מים בהתאם להנחיות על השקית של הפתיתים ובשלו את הפתיתים עם הבשר יחד.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 20 ד'

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב - פרורי

זמן בישול

כ 20 ד'

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב - פרורי

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-3 מנות

1 בצל
פטרוזיליה
1 כוס פתיתים
מלח
כף רסק עגבניות
מעט כורכום לצבע

לבשר:
1 בצל
3/4 כוס בשר טחון (עם מעט מלח ופלפל) כ 100-150 גרם
כף שמן זית

אופן ההכנה

מטגנים בסיר בצל, פטרוזיליה ופתיתים. מוסיפים מלח,  כף רסק עגבניות ומעט כורכום.
מטגנים בסיר נפרד בצל ובשר טחון עם מעט מלח ופלפל מי שאוהב. מערבבים בין השניים.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.