קרדיט: המתכון של מורן
- לעיסה מתקדמת | חלבון | ללא בוטנים | מרקם פרורי | פחמימה | ללא ביצים | 8 חודשים + | ללא דגים | 9 חודשים + | מרקם מעורב | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא שומשום | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | 12 חודשים + | הרכב המנה
הטיפ של עדי רסולי
כדי להכין בסיר אחד, התחילו בהכנת הבשר עד לצלייה ראשונית שלו (כ 10 דקות), הוסיפו את הפתיתים הרסק והתבלינים, הוסיפו מים בהתאם להנחיות על השקית של הפתיתים ובשלו את הפתיתים עם הבשר יחד.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 20 ד'
אלרגניים
גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב - פרורי
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-3 מנות
1 בצל
פטרוזיליה
1 כוס פתיתים
מלח
כף רסק עגבניות
מעט כורכום לצבע
לבשר:
1 בצל
3/4 כוס בשר טחון (עם מעט מלח ופלפל) כ 100-150 גרם
כף שמן זית
אופן ההכנה
מטגנים בסיר בצל, פטרוזיליה ופתיתים. מוסיפים מלח, כף רסק עגבניות ומעט כורכום.
מטגנים בסיר נפרד בצל ובשר טחון עם מעט מלח ופלפל מי שאוהב. מערבבים בין השניים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו