קרדיט: מתכון שעבר איתנו דירה, אם את שיתפת אותו כיתבי לי

הטיפ של עדי רסולי

בקיץ, תוכלו להקפיא בתבנית ייעודית ולקבל מרקם וחוויה חדשים

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

10 דקות

אלרגניים

אגוזים

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

זמן בישול

10 דקות

אלרגניים

אגוזים

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 1 מנה

אגס
1/2 בננה
1 כפית שקדייה

אופן ההכנה

מקלפים את האגס, חותכים לרבעים ומנקים את החלק הקשה עם הגרעינים.
מאדים את האגס בסיר עם מסננת אידוי כ-5 דק' (עד לריכוך).
מוסיפים 1/2 בננה, 1 כפית שקדייה וטוחנים עם בלנדר מוט.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.