קרדיט: מתכון שעבר איתנו דירה, אם את שיתפת אותו כיתבי לי
- צמחוני | מרקים | ללא בוטנים | 6 חודשים + | טבעוני | ללא ביצים | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | מציצה וגריפה | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 11 חודשים + | 12 חודשים + | מרקם טחון | ללא גלוטן
הטיפ של עדי רסולי
בקיץ, תוכלו להקפיא בתבנית ייעודית ולקבל מרקם וחוויה חדשים
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
10 דקות
אלרגניים
אגוזים
מיומנות
מציצה וגריפה
מרקם
טחון
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 1 מנה
אגס
1/2 בננה
1 כפית שקדייה
אופן ההכנה
מקלפים את האגס, חותכים לרבעים ומנקים את החלק הקשה עם הגרעינים.
מאדים את האגס בסיר עם מסננת אידוי כ-5 דק' (עד לריכוך).
מוסיפים 1/2 בננה, 1 כפית שקדייה וטוחנים עם בלנדר מוט.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו