קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

תבשיל בסיר שמכיל את כל אבות המזון. הגישו לצידו ירק טרי או סלט וטחינה.
תוכלו לשנות את המרקם עי הוספת מים לבישול למרקם של "נזיד".

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

קליל להכנה :)

אלרגניים

שכיחות נמוכה

מיומנות

לעיסה בינונית- מתקדמת

מרקם

אוכל אצבע

זמן בישול

קליל להכנה :)

אלרגניים

שכיחות נמוכה

מיומנות

לעיסה בינונית- מתקדמת

מרקם

אוכל אצבע

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית ארוכה

• 3 כפות שמן זית

• 1 בצל קצוץ

• 1 פלפל אדום קצוץ

• 1 גזר מגורד על פומפיה

• 1 כוס עדשים שחורות או ירוקות. (אני השתמשתי בכוס קטנה בגודל של כוס קפה שחור. זו הכוס שתשמש גם למדידת האורז)

• 2 כוסות אורז

• תבלינים: כפית כמון, כפית שום גבישי, כפית מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות

• קוצצים בצל ופלפל ומטגנים ב 3 כפות שמן זית .

• אחרי ריכוך מוסיפים גזר מגורד על פומפיה

• מוסיפים תבלינים (אפשר כל תבלין שמתאים לכם)

• שוטפים היטב עדשים שחורות ואורז.

• מוסיפים לסיר לערבוב קצר.

• מוסיפים מים:
על כל כוס אורז כמות מים שמתאימה להוראות היצרן
על כל כוס עדשים 2 כוסות מים.
מכסים עד רתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה.

• טועמים מתקנים תיבול ומחליטים אם נדרש המשך בישול.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.