קרדיט: המתכון של אסתר

הטיפ של עדי רסולי

מנה המכילה מקור חלבון, בהוספת תפוח אדמה או בטטה תקבלו מנה מלאה עבור התינוק

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב רך

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 4-5 מנות

2 כוסות שעועית לבנה (מושרית ללילה)
1/2 קופסא רסק עגבניות
2 כפות שמן קנולה/סויה
3 שיני שום
1 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
מעט מלח

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: משרים את השעועית הלבנה להשריה למשך הלילה.

שמים את השעועית הלבנה להשריה למשך הלילה.
ממלאים סיר במים ושמים את השעועית. מבשלים את השעועית בישול ראשוני ומקפים את הקצף.
לאחר מכן מבשלים בסיר לחץ (אפשר בסיר רגיל עם כפית סודה לשתיה) כרבע שעה.
מוסיפים רסק עגבניות, שמן, שום כמון, כורכום ומלח ומבשלים עד לרתיחה. חשוב לא לבשל הרבה אחרי הרסק כדי שלא יהיה חמוץ. השעועית יוצאת מאוד רכה אז אני ליתר בטחון מועכת מעט.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.