הטיפ של עדי רסולי

דייסה בהכנה ביתית תגוון את תפריט התינוק, יש להעשירה במקורות לשומן ולגוונה עם פרי מגורד. מרקם הדייסה הוא סמיך ומצריך תנועות לעיסה. תמיד כדאי לגוון את המרקמים של המנה כדי לעלות "בסולם התפתחות האכילה".

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 50 ד'

אלרגניים

ללא

מרקם

רך מעורב

זמן בישול

כ 50 ד'

אלרגניים

ללא

מיומנות

מרקם

רך מעורב

רכיבים

1/2 כוס אורז לבן עדין (יסמין/ בסמטי/ריזוטו)
2 כוסות משקה מועשר בסידן (שקדים/שיבולת שועל/אורז)
1 כף אגבה/סוכר חום
קורט קינמון או גרירת ג'ינג'ר
1 כף גדושה שקדים טחונים

אופן ההכנה

בסיר עם הרבה מים מבשלים את האורז (כמו פסטה) כ-8 דקות

מסננים את האורז, שוטפים את הסיר ומוסיפים את  המשקה מבשלים ללא מכסה , על אש קטנה

כחצי שעה עד 40 דקות תוך כדי בחישה מידי פעם.

בסוף הבישול מוסיפים 1 כף שקדים טחונים + הממתיק ובוחשים

מחלקים לכלי הגשה קטנים ושומרים בקרור עד 2-3 ימים

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.