קרדיט: נוי כליף

הטיפ של עדי רסולי

את העדשים תוכלו, מעבר להשריה, גם להנביט. בבלוג תוכלו לקראו עוד על הנבטה (חפשו הנבטה, בחיפוש האתר).

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

שעה וחצי

אלרגניים

ביצים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

שעה וחצי

אלרגניים

ביצים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ8 מנות

לקציצות:
חצי קילו בשר טחון
חצי בצל קצוץ
פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
שתי קוביות שום כתוש
ביצה
3 כפות קמח חומוס
מלח, חוויאג' למרק ומעט כמון
לרוטב:
חצי בצל קצוץ
תבלינים – פפריקה מתוקה, חוויאג' ומעט כמון, לטגן יחד
מים רותחים
200 גרם תרכיז עגבניות
כוס עדשים ירוקות (שהושרו בערך שעתיים)
גזר ותפו"א קלופים וחתוכים
כפית וקצת מלח

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: השריית עדשים כשעתיים (אפשר יותר)

מערבבים את מרכיבי הקציצות לעיסה.
בסיר מטגנים בצל, מוסיפים תבלינים ומטגנים מעט.
מוסיפים מים, תרכיז עגבניות, עדשים וירקות.
מגלגלים קציצות ומניחים בסיר.
מנמיכים את האש ומבשלים בערך שעה עם מכסה סגור
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.