קרדיט: טליה מרציאנו

הטיפ של עדי רסולי

מתוקים ועוגיות, גם ביתיים, אני מציעה לא להגיש לפני גיל שנה (או מאוחר יותר). תמיד אעדיף אפייה ביתית ובטח כזו שיש בה תוספת סודית!

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך-יציב

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך-יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 18 מיני מאפינס

חצי פחית גרגירי חומוס- שטופים היטב (כ 1 כוס)
1 בננה בשלה מאד
רבע כוס שיבולת שועל
1 ביצה
כפית חומץ
כפית סודה לשתייה

תוספות לבחירה:
2 כפות חמאת בוטנים
כף קקאו
2 כפיות מייפל
2 כפיות סילאן
כפית תמצית וניל
שוקולד צ'יפס לקישוט ועבודה בעיניים

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: לחמם מראש תנור ל 180

לערבב ביחד את כל הרכיבים ולטחון במעבד מזון או בלנדר מוט עד למרקם נוזלי
לשים בתבנית מיני מאפינס 2/3 גובה
לאפות כ-25 דקות

נ.ב אפשר להקפיא! אחרי שמצונן לגמרי.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.