עוגיות רסק תפוחים רכות - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: תורגם ע"י נטע ושודרג ע"י רויטל

הטיפ של עדי רסולי

רוצים לתת לפני גיל שנה ? הכינו ללא סוכר, גם בגיל שנה תוכלו להוריד ב 1/3 את כמות הסוכר

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

25 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב | רך

זמן בישול

25 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב | רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-25 יחידות

1 ורבע כוסות קמח
1 וחצי כפיות אבקת אפיה
1/2 כוס שיבולת שועל
1/2 כפית מלח
1/2 כפית קינמון
1/2 כוס רסק תפוחים
1 בננה מעוכה
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס חמאה רכה (50 גרם)
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות.

בקערה מערבבים את המרכיבים היבשים: קמח, אבקת אפיה, שיבולת שועל, מלח וקינמון.
בקערה נפרדת טורפים בעזרת מטרפה (או במיקסר) רסק תפוחים, בננה, סוכר וחמאה עד לקבלת עיסה אחידה. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים.
לאחר מכן, מוסיפים את תערובת היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים עוגיות בעזרת כף ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. אופים בתנור כ10 דקות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.