קרדיט: תורגם ע"י נטע ושודרג ע"י רויטל
- ללא בוטנים | רך | צמחוני | לעיסה בינונית | ללא דגים | קצת מכל דבר | ללא שומשום | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | מתוקים וקינוחים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
רוצים לתת לפני גיל שנה ? הכינו ללא סוכר, גם בגיל שנה תוכלו להוריד ב 1/3 את כמות הסוכר
זמן בישול
25 דקות
אלרגניים
ביצים | גלוטן | חלב
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
יציב | רך
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-25 יחידות
1 ורבע כוסות קמח
1 וחצי כפיות אבקת אפיה
1/2 כוס שיבולת שועל
1/2 כפית מלח
1/2 כפית קינמון
1/2 כוס רסק תפוחים
1 בננה מעוכה
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס חמאה רכה (50 גרם)
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות.
בקערה מערבבים את המרכיבים היבשים: קמח, אבקת אפיה, שיבולת שועל, מלח וקינמון.
בקערה נפרדת טורפים בעזרת מטרפה (או במיקסר) רסק תפוחים, בננה, סוכר וחמאה עד לקבלת עיסה אחידה. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים.
לאחר מכן, מוסיפים את תערובת היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים עוגיות בעזרת כף ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. אופים בתנור כ10 דקות.