קרדיט: ליז

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להפוך בקלות לפשטידת כרובית.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה הכנה כולל אפיה

אלרגניים

גלוטן | חלב | ביצים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כשעה הכנה כולל אפיה

אלרגניים

גלוטן | חלב | ביצים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית ריבועית קטנה

  • 1 בצל
  • 1/2 גביע גבינה לבנה 
  • 2 כפות גבינה בולגרית 
  • 1 גביע שמנת חמוצה 
  • 1 שקית א.אפייה
  • 2 כפות קמח
  • 2 ביצים
  • 1 חבילה של ברוקולי קפוא
  • קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים בסיר את הברוקולי עד לריכוך. מחממים את התנור ל 200 מעלות

קוצצים בצל ומטגנים ב2 כפות שמן זית
קוצצים את הברוקולי המבושל לגודל המתאים
בקערה: מערבבים גבינה לבנה, קצת גבינה בולגרית וגביע שמנת.
מוסיפים ביצים, מלח, פלפל, קמח וא.אפייה
מערבבים הכל, שמים בתבנית משומנת, לפזר קצת גבינה צהובה למעלה ומכניסים לתנור למשך 25 דק או עד שמשחים.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.