קרדיט: מרין אסייג

הטיפ של עדי רסולי

גוונו את המילויים שתכינו, למלוחים ומתוקים. הקרפ עצמו יהיוו בסיס לחלבון בארוחה וסביר שגם המילוי. תוכלו להוסיף קצת פחמימה אם תוסיפו למילוי שיבולת שועל טחונה(ככפית) מצד שני, אני לא מכירה תינוק או מבוגר שחסרות לו פחמימות. אז תוכלו להשאיר גם כך או להגיש לצד פירות חתוכים .

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 10 דקות

אלרגניים

ביצה |בוטנים |חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 10 דקות

אלרגניים

ביצה |בוטנים |חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

לבליצ'ס:
1 ביצה
כף גבינה לבנה
כף חמאת בוטנים טבעית
1/2 כפית א. אפייה

למילוי גבינה מתוקה :
1-2 כף גדושה גבינה לבנה
קינמון לפי הטעם
כף מייפל טבעי.

אופן ההכנה

מערבבים את חומרי הבלינצס
מחממים מחבת ומשמנים קלות
יוצקים כ 3 כפות צהבלילה למחבת עד להופעת בועות.
הופכים לצד השני עד שמתנתק בקלות

מורחים את המלית ואוכלים 🙂

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.