קרדיט: ליטל לוי
- חלבון | צמחוני | לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | 7 חודשים + | טבעוני | מרקם פרורי | ללא ביצים | 8 חודשים + | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ללא שומשום | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא גלוטן | 12 חודשים + | צמחוני / טבעוני
הטיפ של עדי רסולי
נתחי סויה מתאימים במרקם שלהם סביב גיל 7 + חודשים. זה מקור חלבון צמחוני (טבעוני) מצוין ונכון לכולנו לשלב מקורות שונים לחלבון בתזונה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 דקות הכנה
אלרגניים
סויה
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | רך
זמן בישול
כ 40 דקות הכנה
אלרגניים
סויה
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | רך
רכיבים
- נתחי סויה לפי משקל
- גזר
- תפוח אדמה
- תבלינים לפי הטעם או 2 שיני שום קצוצים, פטרוזיליה קצוצה, מעט כורכום ומלח.
- קינואה – כמה שרוצים
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: משרים במים חמים נתחי סויה כ-15 דקות.
משרים במים חמים נתחי סויה כ-15 דקות.
בנתיים מטגנים חתיכות גזר ותפוחי אדמה במחבת.
מוסיפים תבלינים לפי הטעם, את הנתחי הסויה ומטגנים על אש נמוכה -בינונית עד שהתפוחי אדמה רכים.
להגשת המנה שלבו עם קינואה –
מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים (כמו פסטה) מסננים עם ריכוך.
לאחר ההכנה מערבבים יחד עם מנת הסויה
אולי יעניין אותך
החנות שלנו