קרדיט: ליטל לוי
- חלבון | צמחוני | לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | טבעוני | מרקם פרורי | ללא ביצים | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ללא שומשום | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | 12 חודשים + | ללא גלוטן | צמחוני / טבעוני
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
נתחי סויה מתאימים במרקם שלהם סביב גיל 7 + חודשים. זה מקור חלבון צמחוני (טבעוני) מצוין ונכון לכולנו לשלב מקורות שונים לחלבון בתזונה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 40 דקות הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
סויה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | רך
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- נתחי סויה לפי משקל
- גזר
- תפוח אדמה
- תבלינים לפי הטעם או 2 שיני שום קצוצים, פטרוזיליה קצוצה, מעט כורכום ומלח.
- קינואה – כמה שרוצים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: משרים במים חמים נתחי סויה כ-15 דקות.
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
משרים במים חמים נתחי סויה כ-15 דקות.
בנתיים מטגנים חתיכות גזר ותפוחי אדמה במחבת.
מוסיפים תבלינים לפי הטעם, את הנתחי הסויה ומטגנים על אש נמוכה -בינונית עד שהתפוחי אדמה רכים.
להגשת המנה שלבו עם קינואה –
מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים (כמו פסטה) מסננים עם ריכוך.
לאחר ההכנה מערבבים יחד עם מנת הסויה
אולי יעניין אותך
החנות שלנו