קרדיט: ליטל לוי

הטיפ של עדי רסולי

נתחי סויה מתאימים במרקם שלהם סביב גיל 7 + חודשים. זה מקור חלבון צמחוני (טבעוני) מצוין ונכון לכולנו לשלב מקורות שונים לחלבון בתזונה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 דקות הכנה

אלרגניים

סויה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | רך

זמן בישול

כ 40 דקות הכנה

אלרגניים

סויה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | רך

רכיבים

  • נתחי סויה לפי משקל
  • גזר
  • תפוח אדמה
  • תבלינים לפי הטעם או 2 שיני שום קצוצים, פטרוזיליה קצוצה, מעט כורכום ומלח.
  • קינואה – כמה שרוצים

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: משרים במים חמים נתחי סויה כ-15 דקות.

משרים במים חמים נתחי סויה כ-15 דקות.
בנתיים מטגנים חתיכות גזר ותפוחי אדמה במחבת.

מוסיפים תבלינים לפי הטעם, את הנתחי הסויה ומטגנים על אש נמוכה -בינונית עד שהתפוחי אדמה רכים. 

להגשת המנה שלבו עם קינואה –

מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים (כמו פסטה) מסננים עם ריכוך.
לאחר ההכנה מערבבים יחד עם מנת הסויה

לפוסט בקבוצה ושאלות על המתכון לחצו כאן

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.