קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

ארוחות מגולגלות הן ארוחות "שוברות שיגרה" שיכולה להתאים לימים בהם רוצים לגוון את הארוחה בקלות 🙂 יתאים גם ככיבוד יומולדת 🙂

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

דקות

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 8 יחידות

  • 1 כוס קמח כוסמין
  • 1 ורבע כוסות מים
  • מקלוני ירקות לבחירתכם
  • ממרח לבחירתכם
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • מערבבים בקערה קטנה כוס קמח. מוסיפים מים בהדרגה ומערבבים עד שנוצרת עיסה במרקם טחינה – לא דלילה מדי ומעט סמיכה.
  • מחממים מחבת לחום גבוה, משמנים קלות בשמן זית ושופכים מהעיסה כמות של שלוש כפות. עם התנתקות הדפנות של הטורטיה, הופכים את הטורטיות ומשאירים במחבת לעוד דקה. מוציאים את הטורטיות לצלחת.
  • מכינים אחד מהממרחים: פסטו אפונה, ממרח עדשים, טחינה בצבע.
  • חותכים ירקות למקלונים.
  • מרכיבים את המנה: מורחים על הטורטיה את הממרח שהכנו, מניחים כמה מקלוני ירקות ומגלגלים.
  • חותכים לצורת סושי ומגישים.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.