קרדיט: אם זה מתכון שאת שיתפת, כיתבי לי

הטיפ של עדי רסולי

עוד מנה מלאה בביס. כדי לקבל ויטמין סי הגישו פרי או ירק טרי לצד הלביבות.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' אפיה | 20 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה| גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 30 ד' אפיה | 20 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה| גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 30 יחידות

1.5 כוס עדשים כתומות – לשטוף היטב לפני ההכנה
1 בטטה קטנה
1 תפו"א קטן
1 קישוא
1 בצל
שמן זית לטיגון
חופן פטרוזיליה קצוצה
3 כפות קוואקר (להכנה מהירה )
1 כף קמח
1 ביצה
מלח, פלפל, כורכום, מעט כמון.

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור על 220 מעלות

קוצצים את הבטטה, הקישוא ותפוח האדמה
מכניסים לסיר עם מים רותחים והעדשים, עד לריכוך .
מסננים את המסה ושוטפים במסננת.
סוחטים ככל הניתן את הנוזלים ומעבירים לקערה
קוצצים בצל ומטגנים עם מעט שמן עד שמשחים
מוסיפים למסה את הבצל וחופן הפטרוזיליה
מוסיפים ביצה, קוואקר, קמח ותבלינים ומערבבים טוב.
על תבנית מרופדת בנייר אפיה משמנים קלות ויוצרים קציצות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל220 מעלות
רבע שעה אפיה מכל צד.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.