קרדיט: המתכון של אילת

הטיפ של עדי רסולי

 שלבו דגים בתפריט התינוק, טעמם יתקבל בברכה בגילאים צעירים. אלו יספקו גם מקור מצוין לאומגה 3 .

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ40 דקות סה"כ

אלרגניים

דגים | ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

זמן בישול

כ40 דקות סה"כ

אלרגניים

דגים | ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-15  יחידות

לקציצות:
חצי קילו סלמון קצוץ דג או טחון במטחנת בשר
1 כף פירורי לחם
1 ביצה
3 שיני שום
מלח לפי הטעם
אפשר להוסיף פלפל חריף ירוק גם קצוץ לקציצות..אני הוספתי פלפל מתוק.

לרוטב:
7 עגבניות (השריתי עגבניות במים רותחים ולאחר מכן הסרתי את הקליפה)
ראש שום שלם
1 פלפל צהוב
חופן כוסברה
3 כפות שמן
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

לקציצות-
מערבבים היטב את כל המרכיבים ומגלגלים לקציצות.

לרוטב-
מועכים את יחד את כל מרכיבי הרוטב במועך תפוחי אדמה ומבשלים אותו קצת עד שנהיה מיימי. מרתיחים הכל לפחות 10 דקות.
לאחר מכן, מוסיפים את הקציצות ומכסים את הסיר. מבשלים כרבע שעה על להבה נמוכה ומערבבים כל הזמן את הסיר עם הקציצות כדי שכל הרוטב יגע בקציצות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.