קרדיט: קרן שרעבי גזית

הטיפ של עדי רסולי

רוצים שיפורים ?
הנה כמה רעיונות – המירו את הקמח בקמח כוסמין וכפית אבקת אפייה או הוסיפו תוספות מעניינות- גבינות, ירקות ועוד

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ25 דקות

אלרגניים

גלוטן | ביצים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה | יציב

זמן בישול

כ25 דקות

אלרגניים

גלוטן | ביצים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 20 יחידות

  • 2 וחצי כוסות קמח
  • כפית מלח
  • כפית סוכר
  • כפית שמרים יבשים
  • חצי ביצה (לטרוף ואז לשפוך חצי)
  • מעט פחות מרבע כוס שמן
  • חצי כוס מים רותחים
  • רוטב פיצה מוכן או ביתי

אופן ההכנה

בקערה מערבבים את כל היבשים, מוסיפים חצי ביצה.

בהדרגה ותוך כדי ערבוב מוסיפים חצי כוס מים רותחים עד שנהיה כדור בצק (אם יש צורך להוסיף עוד קמח בהדרגה כדי שיהיה בצק נוח וגמיש). לעשות כדור בצק, לזלף מעט שמן זית ולהניח בצד 5 דקות.

עושים כדורים קטנים מהבצק ועם מערוך פותחים לפיצות קטנות, שמים רוטב תוספות ומה שבא לכם (אפשר להוסיף את החצי הביצה הנותרת על אחת הפיצות וככה נוצרה הפיצה חביתה בתמונה).
מכניסים לתנור על 190 למשך 13 דקות בדיוק.
יוצאות בערך 20 פיצות שאפשר להקפיא אחרי שהן מוכנות ואז לחמם בתנור בתוספת ביצה לחביתה (לא חובה)

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.