קרדיט: רחלי אסולין

הטיפ של עדי רסולי

מנה פשוטה להכנה שמתאימה לכל המשפחה. התאימו את מידת הבישול למיומנות האכילה של התינוק.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 15 ד' הכנה ועוד כ 50 ד' בישול

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 15 ד' הכנה ועוד כ 50 ד' בישול

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

1 בצל גדול חתוך לקוביות
1-2 חתיכות דלעת חתוכות לקוביות
6 שוקיים
חצי צרור כוסברה
תבלינים: מלח, פלפל לבן, חצי כף פפריקה מתוקה, כפית כורכום

אופן ההכנה

מטגנים בצל עם מעט שמן עד להשחמה, מוסיפים את העוף וצורבים עד שמשחים קלות.
מוסיפים תבלינים, מערבבים, מכסים במים עד גובה העוף ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הדלעת ומוסיפים חצי צרור של כוסברה קצוצה.
מבשלים על אש גבוהה כחצי שעה ולאחר מכן על אש קטנה עוד כחצי שעה או עד שהעוף נהיה רך.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.