קרדיט: עדי
- צמחוני | ללא בוטנים | רך | פנקייק, לביבות וקציצות | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

תרד הוא מקור טוב לסידן. הקפידו לשלב סוגים שונים של עלים ירוקים בתזונת התינוקות והפעוטות.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
40 דקות

אלרגניים
ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות
לעיסה בינונית

מרקם
רך יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 15 יחידות

- 1 גביע קוטג'
- 3 ביצים (אפשר גם 2)
- 6-8 כפות פירורי לחם
- 2 מדליוני תרד (סנפרוסט קפוא) או טרי
- קורט פלפל שחור

אופן ההכנה

מפשירים את התרד קפוא.
מערבבים יחד את כל המרכיבים. נותנים לעיסה לנוח רבע שעה/חצי שעה.
משמנים מחבת עם ספרי שמן. עם כף מורידים מהבלילה על המחבת ומטגנים משני הצדדים.
מערבבים יחד את כל המרכיבים. נותנים לעיסה לנוח רבע שעה/חצי שעה.
משמנים מחבת עם ספרי שמן. עם כף מורידים מהבלילה על המחבת ומטגנים משני הצדדים.
*אפשר גם לשים בזיליקום במקום התרד.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו