קרדיט: עדי
- ללא בוטנים | רך | צמחוני | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
תרד הוא מקור טוב לסידן. הקפידו לשלב סוגים שונים של עלים ירוקים בתזונת התינוקות והפעוטות.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
40 דקות
אלרגניים
ביצים | חלב | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 15 יחידות
- 1 גביע קוטג'
- 3 ביצים (אפשר גם 2)
- 6-8 כפות פירורי לחם
- 2 מדליוני תרד (סנפרוסט קפוא) או טרי
- קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
מפשירים את התרד קפוא.
מערבבים יחד את כל המרכיבים. נותנים לעיסה לנוח רבע שעה/חצי שעה.
משמנים מחבת עם ספרי שמן. עם כף מורידים מהבלילה על המחבת ומטגנים משני הצדדים.
מערבבים יחד את כל המרכיבים. נותנים לעיסה לנוח רבע שעה/חצי שעה.
משמנים מחבת עם ספרי שמן. עם כף מורידים מהבלילה על המחבת ומטגנים משני הצדדים.
*אפשר גם לשים בזיליקום במקום התרד.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו