קרדיט: עדי

הטיפ של עדי רסולי

תרד הוא מקור טוב לסידן. הקפידו לשלב סוגים שונים של עלים ירוקים בתזונת התינוקות והפעוטות.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

40 דקות

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

40 דקות

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 15 יחידות

  • 1 גביע קוטג'
  • 3 ביצים (אפשר גם 2)
  • 6-8 כפות פירורי לחם
  • 2 מדליוני תרד (סנפרוסט קפוא) או טרי
  • קורט פלפל שחור

אופן ההכנה

מפשירים את התרד קפוא.
מערבבים יחד את כל המרכיבים. נותנים לעיסה לנוח רבע שעה/חצי שעה.
משמנים מחבת עם ספרי שמן. עם כף מורידים מהבלילה על המחבת ומטגנים משני הצדדים.
 *אפשר גם לשים בזיליקום במקום התרד.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.