קרדיט: נטע

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להקפיא בקלות! הפשרה במקרר ערב קודם וחימום בטוסטר אובן או תנור, יחזירו את הטעמים המקוריים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

שעה כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

שעה כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס, 12 מאפינס + מיני פשטידה

  • ראש כרובית קטן
  • 2 ביצים
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • חצי חבילת קוטג'
  • 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 1/2-1/3 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מאדים או אופים את הכרובית, מחממים את התנור ל 180 מעלות

מועכים את הכרובית לאחר שהיא מוכנה. מצננים מעט. מערבבים יחד עם שאר המרכיבים.
מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש כחצי שעה.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.