קרדיט: המתכון של לנה
הטיפ של עדי רסולי
דגים מהווים מקור מצוין לאומגה שלוש. שלבו אותם בתזונת התינוקות כדי לחשוף לטעם הייחודי ולהרגל אכילת הדגים.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כחצי שעה
אלרגניים
דגים | ביצים | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
יציב | מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-16 יחידות
1 ק"ג דג בורי טרי טחון
2 ביצים
4 כפות פירורי לחם
3 קוביות שום טחון
3 קוביות פטרוזיליה טחונה
מלח
אופן ההכנה
בקערה שמים את הדג הטחון, ביצים, פירורי לחם, שום, פטרוזיליה ומלח. מערבבים היטב.
משמנים מחבת (ניתן בספריי שמן), יוצרים קציצות ומטגנים משני הצדדים על להזהבה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו