קציצות טונה אפויות – המתכון של ליסה מניץ

מספר מנות/יחידות:
כ-20 יחידות
מרכיבים:
- 2 קופסאות טונה (במים או שמן)
- בצל אחד קצוץ דק
- שום אחד קצוץ
- גזר קצוץ דק
- בזיליקום קצוץ
- 2 ביצים
- תבלינים (מלח-פלפל- פפריקה-כורכום )
- 2-3 כפות קווקר
הוראות הכנה:
מבשלים את העדשים 10 דקות במים עד שהן רכות ונותנים להן להתקרר.לערבב הכל ביחד ולעשות קציצות.
למרוח טיפה שמן זית על הקציצה
בתנור: 20 דקות על 180
הטיפ של עדי רסולי
גם אם בבתים שלכם לא אוכלים דגים בדרך כלל, דאגו לחשוף את התינוק לדגים כבר בגילאים צעירים, תוך הקפדה על חשיפה הדרגתית ובטוחה (דג טחון).
רוצים לראות תגובות על המתכון? לחצו כאן