קרדיט: ליסה מניץ

הטיפ של עדי רסולי

גם אם בבתים שלכם לא אוכלים דגים בדרך כלל, דאגו לחשוף את התינוק לדגים כבר בגילאים צעירים, תוך הקפדה על חשיפה הדרגתית ובטוחה (דג טחון).

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה |דגים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה |דגים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ20 יחידות

  • 2 קופסאות טונה (במים או שמן)
  • חצי כוס עדשים כתומות
  • בצל אחד קצוץ דק
  • שום אחד קצוץ
  • גזר קצוץ דק
  • בזיליקום קצוץ
  • 2 ביצים
  • תבלינים (מלח, פלפל, פפריקה, כורכום )
  • 2-3 כפות קוואקר

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מבשלים את העדשים 10 דקות במים עד שהן רכות ונותנים להן להתקרר.
לערבב הכל ביחד ולעשות קציצות.
למרוח טיפה שמן זית על הקציצה
אופים כ20 דקות בתנור שחומם מראש.
בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.