קרדיט: ענת

הטיפ של עדי רסולי

אל תשכחו להקפיא 🙂 כל מתכון חדש אני דואגת גם להקפיא כדי שאוכל לחשוף שוב בקלות.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 25 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כ 25 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

  • חצי בטטה מבושלת
  • 1 ביצה
  • 1 כף גבינה לבנה או שקדיה
  • רבע עד חצי כוס מים
  • 3 כפות קמח (כוסמין או רגיל)
  • מייפל טבעי

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים בסיר או במיקרו חצי בטטה או 1 קטנה

טוחנים את כל המרכיבים לבלילה אחת חלקה, ללא גושים. 
מטגנים במחבת ללא שומן או מעט שומן (קוקוס או אחר).
לגדולים יותר אפשר להמליח או לשים מייפל טבעי.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.